BEDANKT

Bedankt ixxi haarwerken & pruiken voor de mooie nieuwe haren die ik via jullie en de stichting gratis heb gekregen.
Ik ben er heel blij mee.

We zijn hard op weg om het 1000ste haarwerk weg te geven. Een geweldige mijlpaal waarvoor we iedereen hartelijk willen bedanken.
Graag willen wij de stichting enorm bedanken voor het haarwerk wat onze Britt afgelopen donderdag in Drunen heeft gekregen.
Het haarwerk wat wij voor Britt vorig jaar zelf hebben aangeschaft was goed maar bij lange na niet zo mooi als wat ze van jullie heeft gekregen. Je ziet en voelt meteen dat het om Nederlands haar gaat gewoon hetzelfde gevoel als haar eigen haar. Lekker zacht en soepel. Ook het binnenwerk past en zit mooier. Natuurlijk moet Britt een beetje wennen aan haar nieuwe coupe. Want ze heeft ook daarvoor gekozen zodat ze aan mensen eenvoudig weg kan zeggen dat ze naar de kapper is geweest. De lengte is hetzelfde gebleven maar met een leuke vlotte lok. Tja in de leeftijd waar ze nu nog inzit is dit belangrijk. Zo min mogelijke aandacht als je begrijpt wat ik bedoel.

Persoonlijk blijf ik steeds naar haar kijken en moet ik uitkijken voor mijn tranen van emoties!!! Nu zie je echt helemaal niet meer dat ze een haarwerk op heeft!!

Bij deze wil ik ook gebruik maken van de gelegenheid om mijzelf bij jullie aan te melden voor vrijwilligerswerk. Ik hoor graag wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Nogmaals enorm bedankt!!!!!
Met vele vele warme groeten van ...
2016 : Het 750ste haarwerk: Sinds afgelopen winter viel het haar van de 8-jarige Amy uit. De laatste maanden waren de kale plekken zo groot geworden, dat zij deze niet meer kon bedekken. Amy was hier heel verdrietig over. Gelukkig kon zij dankzij de financiƫle- en haardonaties aan Haarwensen afgelopen week kosteloos een prachtig haarwerk uitzoeken.

Bedankt namens Amy!
14-02-2014 : Haarwensen reikt 500ste pruik uit!

Nauwelijks zes jaar geleden gaf Stichting Haarwensen de eerste pruik weg. Sinds die tijd zijn honderden kinderen blij gemaakt met een prachtige pruik van echt haar en is Haarwensen uitgegroeid tot een professionele goededoelen-organisatie. De 18-jarige Naomi ontving de 500ste pruik.
Bij Naomi werd eind 2013 acute lymfatische leukemie vastgesteld. Door de chemobehandelingen viel haar haar uit. Via Haarwensen kwam ze in aanmerking voor een pruik.

"Ik was kwaad en verdrietig dat ik mijn haar verloor en voelde mij geen tweeling meer. Een tweelingzus met lang haar en de andere kaal. Nu ik mijn pruik heb gekregen durf ik weer over straat. Onze buurvrouw vroeg laatst hoe het met mijn zus ging, die zag het verschil niet, een goed teken."