WERKWIJZE AANSCHAF HAARWERK

De werkwijze voor de aanschaf van een haarwerk bij een erkend haarwerker verloopt in 4 stappen:

STAP 1

U maakt een afspraak bij ixxi voor een gratis en geheel vrijblijvend advies gesprek.
U kunt binnen 5 werkdagen bij ons terecht.
TIP: Wanneer u een chemokuur moet ondergaan is het raadzaam om de afspraak te maken voordat uw haar begint uit te vallen.

STAP 2

In een oriƫnterend gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. Wij vertellen u over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende oplossingen. U zal de beslissing moeten nemen of u wel of niet overgaat tot een haarwerk. Valt de keuze op een haarwerk dan zal men een keuze moeten maken in model, type haar en andere eigenschappen van het haarwerk. Een intake gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.
TIP: Wanneer u een chemokuur moet ondergaan is het raadzaam om de afspraak te maken voordat uw haar begint uit te vallen.

STAP 3

Tijdens een tweede bezoek kiest u het model, type haar en een bevestigingsmethode. Wij hebben volop haarwerken op voorraad. Indien u daar geen keuze uit kunt maken dan wordt het gekozen haarwerk besteld.

U kunt een gekozen haarwerk kosteloos reserveren voor een periode van maximaal 6 weken.

STAP 4

Bij het aanbrengen van het haarwerk wordt uitgelegd hoe u het haarwerk moet verzorgen. Het haarwerk zal worden aangepast aan uw wensen zoals het knippen van een coupe of kleurcorrecties. De juiste pasvorm speelt hierbij natuurlijk ook een grote rol. Belangrijk te weten is dat het haarwerk geleidelijk aan zijn uiteindelijke model krijgt. Het haarwerk wordt na bevestiging in model geknipt: er wordt niet in een keer een lang stuk haar afgeknipt. Dit gaat stukje bij beetje. De klant kan hierbij zelf aangeven tot welke lengte geknipt mag worden.

NAZORG

Ixxi raad U aan om binnen 3 maanden na aanschaf van een haarwerk een afspraak te maken. Wij controleren de staat van het haarwerk, bespreken nogmaals het onderhoud en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

Caroline, haarwerkspecialist bij ixxi

"Er bestaan diverse aanleidingen voor mensen om voor een haarwerk, een pruik of een haaraanvulling te kiezen. De een wil zijn of haar natuurlijke kaalheid maskeren, de ander schaft een haarwerk aan om tijdelijk haaruitval te verbergen. U doet er verstandig aan om familieleden of vrienden bij het aankoopproces te betrekken. Zij kunnen helpen met het maken van keuzes en u vertellen of een bepaald modelbij uw persoonlijkheid en uw uiterlijk past."

AFSPRAAK OP TIJD

Belangrijk om te weten: Alle bezoeken aan onze salon vinden op een afgesproken tijdstip plaats;
In een ruimte die uw privacy waarborgt zijn alle gesprekken met onze haarwerksters vertrouwelijk.