HAARWERKER OMROEP BRABANT

Als erkende haarwerker zijn we o.a. bekend geworden door de 2 TV-uitzendingen bij OMROEP BRABANT.
De 2-de keer was Ixxi te zien op Brabants populairste TV-zender Omroep Brabant. In het programma "BV Brabant" van werd wederom aandacht besteed aan onze afdeling haarstukjes en pruiken. U ziet deze keer een interview met eigenaresse Caroline van de Wiel, gemaakt in onze salon in Drunen.
In het 4 minuten durende interview vertelt Caroline over haar beweegredenen en ervaringen. Tevens komen er 2 klanten aan het woord die een haarwerk dragen. Zij praten openhartig over hun ervaringen bij IXXI en vertellen vanuit een ander perspectief hoe belangrijk mensen als Caroline voor hen zijn.

"IXXI-Hairstudio een goed voorbeeld van een bijzonder bedrijf, met een bijzondere onderneemster. Daarnaast gaat het ook over een onderwerp dat veel mensen aanspreekt"

Omroep Brabant rukte met groot materiaal uit voor het interview in de salon in Drunen.
De opnames duurden meer dan een halve dag; het filmpje duurt 4 minuten.

TV interview Omroep Brabant

Booming Brabant

De Drunense kapsters Carolien van de Wiel en Angele Fitters van Ixxi uit Drunen waren in 2009 te gast in het programma Booming Brabant van Omroep Brabant voor een interview over "haarwerken en pruiken"

In de salon zijn opnames gemaakt van Angele die de 17-jarige Iris, die lijdt aan alopecia, een nieuw haarwerk aanmeet.
In de studio licht Carolien het filmpje toe en beantwoord zij vragen over het werken met en de kwaliteiten van haarwerken en haarstukjes.